Când este următoarea actualizare a restricțiilor de călătorie în Marea Britanie? Revedeți informațiile listelor verzi, chihlimbar și roșu !

Guvernul a adăugat șapte țări noi pe lista verde după ultima revizuire a călătoriei. Elveția, Canada și Danemarca s-au numărat printre șapte țări adăugate la lista verde de călătorie din Marea Britanie în ultima actualizare din partea guvernului britanic, deschizând mai multe opțiuni de vacanță fără carantină pentru britanici.

Rămân reguli stricte pentru multe locuri turistice populare, precum Spania, Franța și Italia, toate încă pe lista de chihlimbar – iar Turcia rămâne încă pe lista roșie.

Iată ce trebuie să știți despre modul în care funcționează sistemul și când va fi examinată următoarea listă de călătorii. Sistemul semafor de călătorie a fost introdus la începutul acestui an pentru a împărți țările în liste verzi, chihlimbar și roșu, pe baza riscului de coronavirus în fiecare locație, cu reguli diferite care se aplică fiecăruia.

Țările sunt clasificate în liste verzi, chihlimbar și roșii, cu restricții de carantină diferite și cerințe de testare care se aplică fiecăruia .Pentru țările cu listă verde, sosirile trebuie să efectueze un test Covid înainte de plecare, precum și un test de reacție în lanț a polimerazei (PCR) în ziua a doua sau înainte de întoarcerea lor în Marea Britanie.

Cu toate acestea, călătorii nu vor avea nevoie să pună în carantină sau să facă niciun test suplimentar, cu excepția cazului în care primesc un rezultat pozitiv.

Când vor fi revizuite listele de călătorie? Actualizarea restrictiilor de călătorie sunt programate să aibă loc la fiecare trei săptămâni, ultima actualizare având loc joi, 26 august. Modificările din ultima revizuire au intrat în vigoare de la ora 04:00, luni 30 august.

Următoarea revizuire a restricțiilor de călătorie este așteptată să vină joi, 16 septembrie.Orice modificare anunțată va intra probabil în vigoare începând cu ora 04:00 în duminica sau luni următoare.

Care sunt criteriile pentru listele de călătorie? Decizia cu privire la țările care sunt adăugate la fiecare listă se bazează pe o serie de criterii, ținând cont de sfaturile de sănătate publică și de evaluarea Centrului Comun de Biosecuritate al ultimelor date Covid.

Procentul din populația unei țări care a fost vaccinat. Rata de infectare. Accesul țării la date științifice fiabile și secvențierea genomică

Ce modificări au fost făcute la ultima revizuire a listelor de calatorie? Azore, Elveția și Canada s-au alăturat listei verzi la 30 august, alături de Danemarca, Finlanda, Liechtenstein și Lituania. Deși adăugarea Canadei pe listele verzi va aduce probabil mai mulți vizitatori canadieni spre Marea Britanie, țara din America de Nord are încă o interdicție de intrare pentru cetățenii britanici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.