Emma Răducanu copiază modelul Simonei Halep! Decizia pe care a luat-o jucătoarea din Marea Britanie după ce a obținut doar două victorii în acest an!

Jucătoarea de tenis britanică cu origini românești, Emma Răducanu (19 ani, locul 12 WTA), se antrenează cu Riccardo Piatti, după ce a renunțat la germanul Torben Beltz.

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport susțin că Emma Răducanu se pregătește acum cu italianul Riccardo Piatti de la Bordighera, pe Riviera Italiană, la 12 kilometri de granița cu Franța. O mutarea asemănătoare a făcut recent și Simona Halep, care a decis să se antreneze cu francezul Morgan Bourbon, de la Academia Patrick Mouratoglou.

În vârstă de 64 de ani, antrenorul italian este considerat unul dintre cei mai buni din lume, în special pentru lansarea unor jucători tineri.

Emma Răducanu copiază modelul Simonei Halep! Decizia pe care a luat-o jucătoarea din Marea Britanie după ce a obținut doar două victorii în acest an!

În acest an, Emma Răducanu a dezamăgit în multe dintre partidele pe care le-a jucat, chiar dacă a înregistrat și două victorii. Una dintre eliminările care au șocat a fost în turul doi, la Miami, cu Katerina.

De menționat este că la scurt timp după ce a câștigat US Open, în luna septembrie a anului trecut, jucătoarea cu origini românești s-a despărțit de antrenorul britanic Andrew Richardson.

Ultima colaborare de notorietate pe care a avut Riccardo Piatti este cu jucătorul italian Jannick Sinner (20 de ani, fost număr 9 ATP), de care s-a despărțit recent.

„Am făcut ceea ce am crezut că este bine pentru mine, chiar dacă decizia nu a fost uşor de luat. Cu Riccardo, am făcut o treabă incredibilă. Am plecat de acasă la 13 ani pentru a merge acolo şi am ajuns în Top 10”, a spus Sinner, după ce s-a despărțit de antrenorul care l-a ajutat să câştige şase titluri ATP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.