Gurvernul britanic anunță modificări la UNIVERSAL CREDIT, cum să obțineți noile 1.000 de lire suplimentare pe an

Modificările la rata creditului universal vor intra în vigoare miercuri, așa cum a fost anunțat oficial de Departamentul pentru Muncă și Pensii (DWP).

O reducere a impozitelor cu 2,2 miliarde de lire sterline, care face parte din bugetul de toamnă, va fi introdusă în încercările Marii Britanii de a ajuta familiile cu venituri mici să-și facă rost de bani.

Între timp, indemnizațiile de muncă vor crește cu 500 de lire sterline pe an, rata redusă urmând să fie redusă de la 63 la sută la 55 la sută.

Ce sunt indemnizațiile de muncă și care este rata ?

Indemnizațiile de muncă este cifra pe care o persoană care lucrează plătită o poate câștiga înainte ca plata creditului universal să înceapă să fie afectată.

Între timp, rata de reducere a câștigurilor din Universal Credit va fi de 55%. Cu alte cuvinte, pentru fiecare liră câștigată peste o anumită indemnizație de muncă, dacă aveți una, plățile dumneavoastră UC vor fi reduse cu 55p.

Ce înseamnă aceste schimbări pentru familii?

Aproape două milioane de gospodării prost plătite vor fi mai bine cu 1.000 de lire pe an, în medie, în urma acestor modificări ale reglementărilor.

Aceasta este o reducere a taxelor cu 2 miliarde de lire sterline pentru lucrătorii cel mai prost plătiți din țara noastră, a declarat cancelarul Rishi Sunak în octombrie.

Sprijină familiile care lucrează, ajută la costul vieții și recompensează munca. Între timp, directorul executiv al Citizens Advice Scotland, Derek Mitchell, a spus clar că există multe familii care au fost lovite de eliminarea creșterii creditului universal de 20 de lire sterline pe săptămână.

Modificările aduse creditului universal, astfel încât oamenii care lucrează să poată păstra mai mult din ceea ce câștigă, sunt foarte binevenite și ceva pentru care Citizens Advice Scotland a militat, a spus Mitchell.

Cu toate acestea, pentru mulți nu va compensa impactul reducerii Creditului Universal cu 20 de lire sterline pe săptămână, mai ales că inflația este în creștere și facturile la energie au crescut.

„În Scoția, aproximativ patru din 10 persoane care beneficiază de Universal Credit lucrează – așa că modificările ratei reduse nu ajută la șase din 10 reclamanți”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.