Marea Britanie a anunțat oferirea de noi ajutoare financiare nerambursabile populației. Modul de aplicare !

Fondul își propune să sprijine gospodăriile cu mici ajutoare !

Chiriașii vulnerabili care au nevoie de sprijin financiar ca o consecință a pandemiei vor fi ajutați de un nou fond de 500 de milioane de lire sterline anunțat de guvernul Regatului Unit.

Household Support Fun va fi disponibilă pentru gospodăriile din Regatul Unit pentru a aplica în următoarele luni, menită să ajute oamenii să-și permită bunurile de bază în lunile grele de iarnă.

Ce este Fondul de sprijin pentru gospodărie?

Fondul de sprijin pentru gospodării va ajuta gospodăriile prin granturi mici, astfel încât acestea să poată satisface nevoile zilnice și să achiziționeze articole zilnice esențiale, cum ar fi alimente, îmbrăcăminte și utilități.

Secretarul pentru Muncă și Pensii, Therese Coffey, a vorbit despre ajutorul guvernului acordat de indivizi în ultimul an, explicând că aceștia „au ajutat milioane de oameni să-și întrețină familiile”, adăugând că „mulți s-au întors acum, dar știm că unii ar putea încă avea nevoie de sprijin suplimentar.

„Fondul nostru de sprijin pentru gospodării vizat este aici pentru a ajuta acele gospodării vulnerabile cu costuri esențiale, în timp ce trecem prin ultimele etape ale recuperării din pandemie.”

Sprijinul vine pe măsură ce cifrele arată un număr record de persoane care caută sprijin financiar și mental după pandemie.

„Fondul de sprijin pentru gospodărie de 500 de milioane de lire oferă 421 de milioane de lire pentru a ajuta persoanele vulnerabile din Anglia, administrațiile deconcentrate primind aproape 80 de milioane de lire”, se arată pe gov.co.uk.

„Finanțarea este folosită în primul rând pentru a sprijini gospodăriile cu costul bunurilor esențiale, deși consiliile au flexibilitate pentru a răspunde cel mai bine nevoilor locale. Cel puțin 50% din finanțare este rezervată gospodăriilor cu copii”.

Cum să aplici pentru Fondul de sprijin pentru gospodărie?

În Anglia, fondurile vor fi distribuite de consiliile locale, banii fiind alocati autorităților locale luna trecută – în octombrie.Fondul va funcționa pe tot parcursul lunilor de iarnă, iar cei care trebuie să aplice ar trebui să contacteze consiliul local.

Pentru alte națiuni din Regatul Unit, s-a spus că formula Barnett se va aplica ca standard.„Cele 65 de milioane de lire sterline vor fi disponibile în lunile de iarnă, iar gospodăriile expuse riscului de evacuare sau fără adăpost ar trebui să contacteze consiliul local dacă au nevoie de sprijin”, se arată pe gov.co.uk.

„Fondul recunoaște impactul pe care pandemia l-a avut asupra gospodăriilor din sectorul privat închiriat cu cele mai mici venituri. „Revine consiliilor să stabilească de la caz la caz cel mai bun mod de a sprijini fiecare gospodărie.

„Orice plată este probabil să fie plătită direct proprietarului existent sau unui nou proprietar dacă banii sunt folosiți pentru a sprijini o gospodărie pentru a-și găsi o casă nouă.

„Guvernul este recunoscător proprietarilor pentru sprijinul acordat și finanțarea va însemna că mai mulți dintre ei vor putea ajunge la acorduri cu chiriașii existenți”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.