Marea Britanie anunță ajutoare pentru factura de încălzire: Care sunt programele din Regatul Unit în această iarnă? Warm Home Discount

Costurile de încălzire cresc în timp ce temperaturile scad în Marea Britanie, deoarece ne apropiem de cea mai rece perioadă a anului, dar există câteva programe de beneficii oferite persoanelor care au nevoie de către guvern.

În acest articol, defalcăm granturile și beneficiile care îi ajută pe cei aflați în nevoie să-și plătească facturile la energie în această iarnă, în cazul în care se luptă să-și permită facturile la energie.

Plăți pentru combustibil de iarnă, eligibilitate –Warm Home Discount Scheme

Cei eligibili pot primi o plată în valoare de oriunde între 100 și 300 de lire sterline dacă s-au născut la sau înainte de 5 octombrie 1954, dată care se schimbă în fiecare an.

Vă calificați pentru plata pentru combustibil de iarnă dacă aveți vârsta de pensie în săptămâna care începe 21 septembrie 2020, ați primit o pensie de stat sau alte beneficii de securitate socială (cu excepția alocației pentru copii, creditului universal, alocației pentru locuință sau asistenței fiscale ale Consiliului) sau dacă aveți de primit o plată de anul trecut.

Nu trebuie să solicitați plata, dar trebuie să fiți eligibil dacă beneficiați de credit de pensie, sprijin pentru dobândă ipotecară, sprijin pentru venit, alocație pentru angajare și sprijin în funcție de venit (ESA) sau alocație pentru persoane în căutarea unui loc de muncă în funcție de venit sau credit universal.

Persoanele în vârstă care beneficiază de elementul Credit de garantare din Creditul de pensie, precum și cei care sunt expuși riscului sărăciei energetice sau care se străduiesc să-și facă rost de bani, ar putea primi o reducere de 140 la factura de energie electrică prin schema de reduceri Warm Home.

Pentru a fi eligibil pentru beneficiu, trebuie să vă asigurați că furnizorul dumneavoastră de energie electrică participă la program și să aplicați prompt pentru aceasta, deoarece numărul de reduceri ar putea fi limitat în funcție de furnizor.

Puteți aplica pentru beneficiu și dacă:

Vă calificați pentru alocația pentru angajare și sprijin legat de venit (ESA) și vă aflați într-un grup de activitate profesională.

Sunteți eligibil pentru ESA și aveți o primă de invaliditate severă sau sporită, o primă de pensie, un copil cu handicap (sau un credit fiscal pentru copii asociat cu o dizabilitate) sau un copil sub cinci ani.

Obțineți sprijin pentru dobândă ipotecară (SMI) și aveți o primă de invaliditate severă sau sporită, o primă de pensie, un copil cu handicap (sau un credit fiscal pentru copii asociat cu o dizabilitate) sau un copil sub cinci ani.

Sunteți șomer, aveți un credit universal și aveți fie capacitatea de muncă limitată, fie aveți un handicap. Sunteți șomer, beneficiați de Credit Universal și aveți un copil sub cinci ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.