Transportatori: Volvo și Renault extind flota Waberer cu peste 400 de camioane!

Waberer’s și-a mărit flota cu 440 de camioane de la Renault și Volvo ca urmare a unei investiții uriașe de aproximativ 33 milioane de euro.

Gigantul maghiar de transport a achiziționat 250 de camioane Volvo și încă 190 dintre cele mai noi modele TCK Evolution ale Renault.

Camioanele Volvo FH au motoare de 460 CP cu un consum de combustibil cu 10% mai bun decât modelele anterioare.

Volvo FH a fost ales și de Girteka, care a făcut o comandă masivă pentru 2000 de unități în februarie.

Despre noul model TCK Evolution 2021 de la Renault, transportatorul maghiar spune că a fost ales pentru confortul sporit atât la condus cât și în interiorul cabinei. Acesta deține spații de depozitare suplimentare, pat cu design ergonomic și cei mai noi senzori de siguranță.

În calitate de companie logistică de top, facem tot posibilul pentru a continua să oferim stabilitate și cea mai înaltă calitate a serviciilor pentru toți clienții noștri și, prin urmare, pentru clienții acestora. Este în interesul nostru să luăm deciziile de achiziție cu o atitudine de respect față de mediu și, de asemenea, să luăm în calcul și satisfacția angajaților” – a declarat Barna Erdélyi, CEO al Waberer’s Internațional.

La începutul acestui an compania maghiară de transport a anunțat că se află în proces de extindere, după ce a primit aproximativ 2,7 milioane de euro de la guvernul maghiar sub forma unui ajutor de stat.

Potrivit informațiilor oficiale, costul total al investiției este de așteptat să fie de 3 miliarde HUF (aproximativ 8,3 milioane de euro), guvernul acoperind 33% din valoarea acesteia. Implementarea proiectului va avea loc în perioada 2021 – 2022.

În plus, Waberer’s intenționează să își mărească și forța de muncă, plănuind să angajeze peste 200 de persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.