UK: Guvernul britanic anunță noi ajutoare financiare disponibile pentru populația Marii Britanii incepand cu luna Ianuarie

Marea Britanie urmează să ofere din nou ajutoare financiare în momentul în care miniștrii decid că se va impune noul blocaj național, înainte de revelion, potrivit unei surse din Ministerul de Finanțe.

Modificările la rata creditului universal vor intra în vigoare miercuri, așa cum a fost anunțat oficial de Departamentul pentru Muncă și Pensii (DWP).

O reducere a impozitelor cu 2,2 miliarde de lire sterline, care face parte din bugetul de toamnă, va fi introdusă în încercările Marii Britanii de a ajuta familiile cu venituri mici să-și facă rost de bani.

Cancelarul Rishi Sunak este pregătit să dea din nou drumul la robinetele cu bani dacă miniștrii decid că este necesar un lockdown, potrivit unei surse din Ministerul de Finanțe.

„Dacă ajungem într-o poziție în care le cerem companiilor să-și închidă ușile, atunci nu este nerezonabil să se aștepte la sprijin guvernamental suplimentar”, a declarat sursa pentru The Times.

Între timp, indemnizațiile de muncă vor crește cu 500 de lire sterline pe an, rata redusă urmând să fie redusă de la 63 la sută la 55 la sută.

Indemnizațiile de muncă este cifra pe care o persoană care lucrează plătită o poate câștiga înainte ca plata creditului universal să înceapă să fie afectată.

Între timp, rata de reducere a câștigurilor din Universal Credit va fi de 55%. Cu alte cuvinte, pentru fiecare liră câștigată peste o anumită indemnizație de muncă, dacă aveți una, plățile dumneavoastră UC vor fi reduse cu 55p.

Crăciunul este perioada cea mai profitabilă a anului pentru pub-urile și restaurantele din Marea Britanie, dar organismul comercial UK Hospitality estimează că încasările vor scădea cu până la 40% în anumite părți din centrul Londrei.

Datele publicate au arătat o scădere cu 13% a comerțului, săptămâna trecută, și o creștere cu 15% a anulărilor în toată țara, în comparație cu nivelurile dinaintea pandemiei, a raportat The Guardian.

Aproape două milioane de gospodării prost plătite vor fi mai bine cu 1.000 de lire pe an, în medie, în urma acestor modificări ale reglementărilor.

Aceasta este o reducere a taxelor cu 2 miliarde de lire sterline pentru lucrătorii cel mai prost plătiți din țara noastră, a declarat cancelarul Rishi Sunak în octombrie.

Sprijină familiile care lucrează, ajută la costul vieții și recompensează munca. Între timp, directorul executiv al Citizens Advice Scotland, Derek Mitchell, a spus clar că există multe familii care au fost lovite de eliminarea creșterii creditului universal de 20 de lire sterline pe săptămână.

Modificările aduse creditului universal, astfel încât oamenii care lucrează să poată păstra mai mult din ceea ce câștigă, sunt foarte binevenite și ceva pentru care Citizens Advice Scotland a militat, a spus Mitchell.

Cu toate acestea, pentru mulți nu va compensa impactul reducerii Creditului Universal cu 20 de lire sterline pe săptămână, mai ales că inflația este în creștere și facturile la energie au crescut.

1 thought on “UK: Guvernul britanic anunță noi ajutoare financiare disponibile pentru populația Marii Britanii incepand cu luna Ianuarie

Leave a Reply

Your email address will not be published.