UK: NOI CONDIȚII DE CĂLĂTORIE ÎNCEPÂND CU DATA DE 4 OCTOMBRIE 2021 !

A pilot wears a facemask as he arrives at Terminal 5 at Heathrow airport in west London as the UK government's planned 14-day quarantine for international arrivals to limit the spread of Covid-19 starts on June 8, 2020. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) (Photo by ADRIAN DENNIS/AFP via Getty Images)

De luni, 4 octombrie 2021, de la ora 04:00, regulile pentru călătoriile internaționale în Anglia se vor schimba de la sistemul de semafor roșu, chihlimbar, verde la o listă roșie unică de țări și măsuri de călătorie simplificate pentru sosirile din restul lumii. Regulile pentru călătoriile din țări și teritorii care nu sunt pe lista roșie vor depinde de statutul dumneavoastră de vaccinare.

Dacă ajungeți în Anglia înainte de 4 octombrie, trebuie să respectați regulile actuale. Aceasta înseamnă că trebuie să rezervați și să luați orice test COVID-19 de care aveți nevoie și să respectați regulile de carantină care sunt în vigoare la momentul sosirii în Anglia.

Călătoriți din restul lumii dacă sunteți complet vaccinat. Luni, 4 octombrie, de la ora 04:00, vă veți califica ca fiind complet vaccinat dacă sunteți vaccinat fie:

In cadrul unui program de vaccinare aprobat în Marea Britanie, Europa, SUA sau programul de vaccinare din Marea Britanie în străinătate.

Cu un curs complet de vaccinuri Oxford / AstraZeneca, Pfizer BioNTech, Moderna sau Janssen de la un organism relevant de sănătate publică din Australia, Antigua și Barbuda, Barbados, Bahrain, Brunei, Canada, Dominica, Israel, Japonia, Kuweit, Malaezia, Noua Zeelandă , Qatar, Arabia Saudită, Singapore, Coreea de Sud, Taiwan sau Emiratele Arabe Unite (EAU)

Formulările celor 4 vaccinuri enumerate, cum ar fi AstraZeneca Covishield, AstraZeneca Vaxzevria și Moderna Takeda, se califică drept vaccinuri aprobate.Trebuie să fi urmat un curs complet de vaccin aprobat cu cel puțin 14 zile înainte de a ajunge în Anglia.

În cazul în care sunt necesare 2 doze de vaccin pentru un curs complet, veți putea:

1.amestecați 2 tipuri diferite de vaccin, de exemplu Oxford / AstraZeneca și Moderna. 2. aveți cele 2 vaccinări în cadrul a două programe diferite aprobate, de exemplu Australia și Japonia, Marea Britanie și SUA, UE și Canada

Până la 4 octombrie, vaccinurile mixte sunt permise numai dacă sunteți vaccinat în cadrul programului de vaccinare din Marea Britanie, Europa, SUA sau Marea Britanie.

Regulile pentru persoanele complet vaccinate se vor aplica și dacă sunteți:

1.sub 18 ani și rezident în Marea Britanie din țările sau teritoriile listate cu programe de vaccinare aprobate 2.participarea la un studiu aprobat de vaccin COVID-19 în Marea Britanie sau SUA – în timp util, ne așteptăm să extindem acest lucru și în alte țări

Dacă vă calificați ca fiind complet vaccinat, va trebui să: rezervați și plătiți pentru un test COVID-19 de 2 zile – care va fi efectuat după sosirea în Anglia; completați formularul de localizare a pasagerilor – oricând în cele 48 de ore înainte de a ajunge în Anglia; susțineți un test COVID-19 în ziua a doua sau înainte de a ajunge în Anglia

În conformitate cu noile reguli, nu va trebui să: susțineți un test înainte de plecare; testare dupa a8-a zi; carantină acasă sau în locul în care stați timp de 10 zile după ce ați ajuns în Anglia.

Trebuie să puteți dovedi că ați fost complet vaccinat (plus 14 zile) cu un document (digital sau pe hârtie) de la un organism național sau de stat de sănătate publică care include, cel puțin nume și prenume; Data de nastere; marca și producătorul vaccinului; data vaccinării pentru fiecare doză; țara sau teritoriul vaccinării și / sau emitentul certificatului

Dacă documentul dvs. de la un organism de sănătate publică nu include toate acestea, trebuie să respectați regulile unei persoane nevaccinate. În caz contrar, vi se poate refuza îmbarcarea.

Dacă sunteți complet vaccinat în SUA, va trebui să prezentați un card CDC care să ateste că ați urmat un curs complet de vaccin aprobat de FDA în SUA. De asemenea, va trebui să demonstrați că sunteți rezident al SUA.

Dacă sunteți complet vaccinat în Europa, va trebui să prezentați un certificat COVID digital al UE (DCC UE), care să arate că ați urmat un curs complet de vaccin EMA sau aprobat de Swissmedic.

Dacă sunteți complet vaccinat, dar nu vă calificați în conformitate cu aceste reguli complet vaccinate, trebuie să respectați regulile nevaccinate.

Călătoriți din restul lumii dacă nu sunteți complet vaccinat. De Luni, 4 octombrie, de la ora 04:00, trebuie să respectați aceste reguli dacă:

Nu vă calificați conform regulilor complet vaccinate; sunteti parțial vaccinați; nu sunteti vaccinati.

Înainte de a călători în Anglia trebuie să:

Susțineți un test COVID-19 înainte de plecare – care va fi luat în cele 3 zile înainte de a călători în Anglia; rezervați și plătiți pentru testele COVID-19 din ziua 2 și ziua 8 – care trebuie luate după sosirea în Anglia; completați formularul de localizare a pasagerilor – oricând în cele 48 de ore înainte de a ajunge în Anglia.

După ce ajungeți în Anglia trebuie să: Carantină acasă sau în locul în care stați timp de 10 zile; faceți un test COVID-19 în sau înainte de ziua 2 și în sau după ziua 8;

Este posibil să puteți termina carantina mai devreme dacă plătiți pentru un test privat COVID-19 prin intermediul sistemului de testare pentru eliberare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.